Stoiximan Super League

Λεοζίνιο: «Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και γενικότερα για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε ο Λεοζίνιο, ενώ θυμήθηκε τις άλλες φορές που έχει σκοράρει ως αντίπαλος στην Τούμπα.

Αναμενόμενα χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του και μάλιστα με δικό του γκολ, δήλωσε ο Λεοζίνιο μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο άσος του Ηρακλή τόνισε ότι η οικογένειά του ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα και παράλληλα χαρακτήρισε πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι 3,5 μήνες απλήρωτος, αναφερόμενος στο πέρασμά του στην Τουρκία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι έχει σκοράρει κατά το παρελθόν στην Τούμπα: «Θυμάμαι πως ήταν ένα καλό ματς τότε, με τον ΟΦΗ κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. Είχα σκοράρει ξανά σε ένα φιλικό με την Καλλονή, πριν δύο χρόνια (3-1) και ξανά σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά».

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν ένα ντέρμπι. Στο πρώτο μέρος μπήκε αρκετές φορές στην περιοχή μας, στο δεύτερο άνοιξε χώρους, βρήκαμε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες 2-3 φορές».

Για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Δεν ήταν η μοναδική πρόταση που είχα, είχα κι άλλες, αλλά η οικογένειά μου ήθελε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη, τούς αρέσει πολύ και για αυτό ήρθα κι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Επέστρεψα γιατί γνωρίζω τους ανθρώπους, είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ. Χαρούμενος που σκόραρα, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλους».

Για το τουρκικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όταν όμως μένεις απλήρωτος για περίπου 3,5 μήνες είναι πολύ δύσκολο».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Ήταν μία φανταστική ατμόσφαιρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυναμικοί. Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα κι είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε ο Ηρακλής τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x