Stoiximan Super League

Λέσκοτ: «Ήρθα για την κορυφή, όχι μόνο για τα ντέρμπι»

Σύνθημα νίκης στο αυριανό (2/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έδωσε στην ΑΕΚ ο Τζολέον Λέσκοτ. «Δεν ήρθα μόνο για τα ντέρμπι, αλλά για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή» δήλωσε.

Πανέτοιμος για το πρώτο ντέρμπι της ΑΕΚ την φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊκσκάκης», εμφανίστηκε ο Τζολέον Λέσκοτ. Με δηλώσεις του στη Nova, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά έδωσε σύνθημα νίκης.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω έρθει όμως στην ομάδα μόνο για τα ντέρμπι, αλλά για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για κάθε φίλαθλο. Κάθε ντέρμπι που παίζουμε είναι σημαντικό για τον κόσμο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. Ελπίζω να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο.

Θα σας πω μετά τον αγώνα κι αφού πάρουμε τους τρεις βαθμούς ποιο είναι το μυστικό της νίκης σε ντέρμπι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές και θα είναι δύσκολο ματς. Στο πρώτο παιχνίδι αν και πήραμε μια άνετη νίκη, ήταν κάπως δύσκολο για μένα, επειδή ήταν το πρώτο μου ενενηντάλεπτο κι επίσης δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης. Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός, ελπίζω ότι το βλέπετε και πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαι 100% έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x