Αγγλία

Λέστερ για πρωτάθλημα, Μαν. Γιουνάιτεντ για… Κύπελλο

Η Λέστερ υποδέχεται τη Σουόνσι και με νίκη πλησιάζει ακόμη περισσότερο στο θαύμα του τίτλου στην Premier League. Ημιτελικός Έβερτον-Μαν. Γιουνάιτεντ απόψε στο Κύπελλο.

Τέσσερις αγωνιστικές απέμειναν στην Premier League και η Λέστερ αγγίζει την κατάκτηση ενός επικού πρωταθλήματος. Για την 35η αγωνιστική η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι φιλοξενεί χωρίς τον τιμωρημένο Τζέιμι Βάρντι τη 14η Σουόνσι θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στο +5 από τη δεύτερη Τότεναμ, που τη Δευτέρα υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο έχουν και δύσκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εκτός και ενδιάμεσα την Έβερτον εντός έδρας.

Η τρίτη Άρσεναλ βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και ουσιαστικά ενδιαφέρεται πλέον να μην υποχωρήσει κάτω από την τρίτη θέση. Απέναντί της θα έχει τη Σάντερλαντ, που δίνει μάχη για να σωθεί. Ο Τζακ Γουίλσιρ ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση φέτος, ενώ Καθόρλα και Ροσίτσκι αποθεραπεύτηκαν αλλά δύσκολα θα αγωνιστούν.

Η Μαν. Σίτι, που είναι τέταρτη (στο -2 από την Άρσεναλ και το +2 από τη Μαν. Γιουνάιτεντ) φιλοξενεί τη Στόουκ χωρίς τον Νασρί, αλλά με τους Σίλβα, Κλισί και Σανιά διαθέσιμους, αν και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι πιθανό να κάνει rotation εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τη Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ, πριν την πρώτη μάχη με τη Βιγιαρεάλ, κοντράρεται με την προτελευταία Νιούκαστλ του παλιόφιλου Ράφα Μπενίτεθ χωρίς τους Οριγκί και Μπεντέκε.

Υπενθυμίζεται πως απόψε αναμετρώνται Έβερτον και Μαν. Γιουνάιτεντ (19:15) και την Κυριακή Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ (16:00) στο «Γουέμπλεϊ», στους δύο νοκ άουτ ημιτελικούς του Κυπέλλου. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τα «ζαχαρωτά» που δεν υπολογίζουν σε Φούνες Μόρι, Κόουλμαν και με αμφίβολους τους Στόουνς και Γιαγκέλκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο, 23/4 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ (14:45)
Μπόρνμουθ-Τσέλσι
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ
Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον

Κυριακή, 24/4
Σάντερλαντ-Άρσεναλ (16:05)
Λέστερ-Σουόνσι (18:15)

Δευτέρα, 25/4
Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (36η)

Σάββατο, 30/4 (17:00)
Έβερτον-Μπόρνμουθ
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας
Γουότφορντ-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ
Άρσεναλ-Νόριτς 19:30

Κυριακή, 1/5
Σουόνσι-Λίβερπουλ (14:00)
Μαν. Γιουνάιτεντ-Λέστερ (16:05)
Σαουθάμπτον-Μαν. Σίτι (18:30)

Δευτέρα, 2/5
Τσέλσι-Τότεναμ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x