Stoiximan Super League

Λέτο: «Ήρθα πίσω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού» (video)

Ώρα 18.00 και το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο, από τους περίπου 500 οπαδούς του Παναθηναϊκού «δονεί» το αεροδρόμιο. Ο Αργεντινός ήρθε στην Αθήνα, αποθεώθηκε και την Παρασκευή σφραγίζει την επιστροφή του.

Πώς και πώς περίμενε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο. Με το που πάτησε το πόδι του ξανά σε ελληνικό έδαφος, στις 18.00, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την αγάπη του για τους οπαδούς των «πράσινων», που τον αποθέωσαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους».

inner

Οι σχεδόν 500 φίλοι του «Τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα και θυμήθηκαν τα παλιά συνθήματα για τον 29χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει στις δηλώσεις του την χαρά του.

inner

Ο Λέτο θα περάσει την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα «σφραγίσει» με την υπογραφή στο συμβόλαιο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.



Άφιξη Λέτο

Η αποθέωση του Λέτο

Posted by ΣΠΟΡ FM 94.6 on Thursday, February 4, 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x