Stoiximan Super League

Λέτο: «Ίσως είναι τα τελευταία μου ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να παίζει τα τελευταία του ματς με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει γίνει επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν σαφής. Μην έχοντας επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του, αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία ματς των play offs ως τα τελευταία του στην ομάδα, παρότι ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει.

«Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο να τελειώσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Την Κυριακή ίσως θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας στη Λεωφόρο. Θέλω να δώσω το μάξιμουμ και μετά θα δούμε. Όλοι ξέρουμε τι θέλω, αλλά έχω οικογένεια και υπάρχουν και κάποιες άλλες προοπτικές. Δεν είχα καμία επαφή μέχρι τώρα και το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ενδεχομένως, λοιπόν, τα play offs να είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Όσο για τη νίκη επί της ΑΕΚ (1-0) είπε: «Ήταν ένα σημαντικό σημείο εκείνο που σκοράραμε, σε έναν δύσκολο αγώνα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει, γιατί κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ και έγινε αυτό που έγινε. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχή».

Μιλώντας για το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή, τόνισε: «Υπάρχει κούραση, αλλά ξέρουμε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για μας και αν νικήσουμε την Κυριακή θα περάσουμε τον αντίπαλό μας και μετά θα περιμένουμε να δούμε τι θέση θα έχουμε στο τέλος των play offs».

Για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο γήπεδο είπε: «Δεν το ήξερα ότι ήταν στο γήπεδο. Είναι ένας καλός φίλος, έχω καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία μας και χαίρομαι που ήρθε και μας υποστήριξε. Ίσως μιλήσουμε μετά».

Σχετικά με την κίνησή του να αλλάξει φανέλα με τον Πατίτο στο φινάλε τόνισε: «Είναι ποδόσφαιρο. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο για 90 λεπτά δεν επηρεάζει τη σχέση μας. Ο καθένας θέλει να νικά η ομάδα του, αλλά όταν τελειώνει ένας αγώνας είναι καλό να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Εκτός γηπέδου έχουμε καλές σχέσεις με τον Πατίτο, που είναι και αυτός Αργεντινός. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μας έχουμε τη ζωή μας εκτός γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x