Stoiximan Super League

Λέτο: «Πολύ σημαντικά γκολ για εμένα»

Μεγάλη χαρά που επέστρεψε στα γκολ μετά από καιρό και που το έκανε στη Λεωφόρο πήρε ο Σεμπάστιαν Λέτο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας και μίλησε επίσης για λάθη που κάνει το «τριφύλλι».

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν καθοριστικός στην αναμέτρηση (3-2) του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε ανέτρεψε της εις βάρος της ομάδας του κατάσταση. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Nova λίγο μετά το τέλος του ματς και τόνισε ότι πρόκειται για πολύ σημαντικά για τον ίδιο γκολ.

«Θα έλεγα ότι μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό. Επίσης, είχα μείνει 1,5 χρόνο περίπου μακριά από το γκολ, οπότε είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος», ανέφερε.

Για την πορεία του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα, επεσήμανε: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στους επόμενους δύο αγώνες».

Αναλυτικά μίλησε για:

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία, αλλά νομίζω πως πάω καλά. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει ευκαιρία για να παίζω στους αγώνες», δήλωσε αρχικά.

- το εάν τον βολεύει η θέση που αγωνίζεται: «Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, αισθάνομαι άνετα, αν κι όπως ξέρετε είμαι εξτρέμ».

- το πως νιώθει όταν πετυχαίνει γκολ στη Λεωφόρο: «Η πρώτη φορά ήταν σήμερα, αλλά αισθάνθηκα όμορφα, ήταν σημαντικό γκολ για την ομάδα, για τους φίλους».

- το γεγονός πως σκόραρε στην Ελλάδα πρώτη φορά μετά τις 8/1/2012: «Θα έλεγα ότι μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό. Επίσης, είχα μείνει 1,5 χρόνο περίπου μακριά από το γκολ, οπότε είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

-τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στους επόμενους δύο αγώνες. Να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό, να έχουμε αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη και να μπούμε στα play off».

Παράλληλα, μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν στη Λεωφόρο για:

-το βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη του ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι σημαντικό διότι ήταν δύσκολος αγώνας ο αποψινός και το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».

- το αν βλέπουμε σιγά-σιγά το καλό πρόσωπο του Λέτο: «Ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμένα. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μακάρι να μπορέσουμε ένα καλό επίπεδο όλοι μαζί».

-τη νίκη επί της Βέροιας: «Είναι σημαντική, διότι κερδίσουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Βεβαίως, δεν επρόκειτο να χάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι σαν και αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x