Γενικά

Λευκαρίτης: «Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Έκπληκτος από τις ραγδαίες εξελίξεις με τις συλλήψεις των στελεχών της FIFA δήλωσε ο Μάριος Λευκαρίτης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κύπριος αντιπρόεδρος της UEFA τόνισε ότι πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Πλήρη άγνοια για το αντικείμενο των ερευνών που βρίσκονταν σε εξέλιξη και είχαν ως αποτέλεσμα τις συλλήψεις στελεχών της FIFA δήλωσε ο Μάριος Λευκαρίτης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, ο αντιπρόεδρος της UEFA εμφανίστηκε έκπληκτος απ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά σημείωσε ότι δε θα πρέπει να εξαχθούν πρόωρα συμπεράσματα και συνέστησε υπομονή μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες πτυχές της υπόθεσης.

«Αν δεν ξέρεις πράγματα, καταστάσεις και ονόματα δεν μπορείς να τοποθετηθείς. Το ότι διεξάγονταν κάποιες έρευνες το ξέραμε. Το πού θα στόχευαν και πού θα κατέληγαν, όχι», είπε αρχικά.

«Τα περισσότερα ονόματα είναι από τη Λατινική Αμερική. Δεν έχω ακούσει ονόματα από την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία. Εμείς σαν Ευρωπαίοι δεν είχαμε τίποτα υπόψη μας ότι βρίσκονταν έρευνες σε εξέλιξη σε τόσο προχωρημένο βαθμό», συμπλήρωσε.

Κι αφού παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ότι «έχω πέσει απ’ τα σύννεφα», κατέληξε: «Ας περιμένουμε όμως να δούμε τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης. Δεν μπορώ εγώ να βγάλω ένοχο κάποιον. Από όλους αυτούς που έχουν συλληφθεί μόνο ένας είναι στην εκτελεστική επιτροπή της FIFA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x