Stoiximan Super League

Λιβάγια: «Αυτά που νιώθω στην ΑΕΚ, δεν τα έχω νιώσει αλλού»

Για τις φιλοδοξίες της ΑΕΚ που φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια, με τον Κροάτη φορ να αναφέρει πως αυτός και οι συμπαίκτες του παίζουν για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο.

Για το δέσιμο που έχει με την ΑΕΚ μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης φορ ανέφερε σε δηλώσεις του πως αυτά που έχει νιώσει στην Ένωση, δεν τα έχει νιώσει πουθενά αλλού, ενώ υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες παίζουν σε κάθε παιχνίδι για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο.

Παράλληλα, ο Λιβάγια αναφέρθηκε και στον στόχο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτά που νιώθω στην ΑΕΚ δεν τα έχω νιώσει αλλού. Αισθάνομαι πλήρης και με διάθεση να γίνομαι καθημερινά όλο και καλύτερος. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε κατακτήσει σημαντικές νίκες και συνεχίζουμε, δεν σταματάμε. Μυστικά δεν υπάρχουν, δουλεύουμε πολύ, είμαστε καλά μεταξύ μας και όλοι προσπαθούμε για την πρόοδο της ΑΕΚ. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως έχουμε ξεκινήσει δυνατά και φιλοδοξούμε να φτάσουμε ψηλότερα», είπε αρχικά.

Για την μάχη του τίτλου: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αν εξακολουθήσουμε να παίζουμε με πάθος και αφοσίωση στο έργο μας, θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω. Ωστόσο, δεν πρέπει να προτρέχουμε, αλλά να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, διαβάζοντας τον αντίπαλο και χωρίς να υποτιμούμε κανέναν. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η σκέψη μας είναι πώς θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Είμαι χαρούμενος όταν πετυχαίνω γκολ, αλλά αισθάνομαι ακόμη καλύτερα όταν νικά η ομάδα μου. Αυτό που θέλω είναι να τη βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται, είτε σκοράρω εγώ είτε κάποιος συμπαίκτης μου».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι φανταστικό κοινό και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Φωνάζουν συνεχώς, μας ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας και είναι περιττό να πω ότι παίζουμε γι’ αυτούς, για να είναι περήφανοι για την ομάδα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x