Stoiximan Super League

Λιβάγια: «Παίξαμε με καρδιά και για τον Πέτρο»

Δείτε πώς σχολίασε ο σκόρερ και MPV του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, Μάρκο Λιβάγια, τη μεγάλη νίκη της Ένωσης. Τι είπε για τα μπαράζ της Κροατίας με την Ελλάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάρκο Λιβάγια στην κάμερα της NOVA:

«Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες, στεναχωρηθήκαμε που στην αρχή βρεθήκαμε με παίκτη λιγότερο, παίξαμε, όμως, με την καρδιά μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σήμερα, όμως πριν τον αγώνα αποφασίσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς και αποφασίσαμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται.

Παίξαμε για τον Πέτρο, τού αφιερώσαμε τη νίκη, ο Μάνταλος είναι ένας μεγάλος παίκτης και ελπίζουμε να αναρρώσει και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Παίζω όπου μου πει ο προπονητής, αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια προτιμώ να είμαι στη θέση του επιθετικού.

Είμαστε αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι για τη βαθμολογία, πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, να θέσουμε στόχους αντικειμενικούς και να μπορέσουμε να πάρουμε νίκες
».

Μίλησε, δε και για τα μπαράζ της Κροατίας με την Ελλάδα: «Όλα είναι πιθανά, αν και η Κροατία έχει κάποια προβλήματα, θέλω να κερδίσει η Κροατία, αλλά η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα με μία σπουδαία άμυνα και όλα είναι πιθανά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, γιατί είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε δίπλα τους και κάθε φορά φοράμε την μπλούζα για να τους τιμήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x