Stoiximan Super League

Λίφτινγκ από Ίβιτς με Καραμπάγκ

Φρεσκάρισμα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κυρίως αναμένεται να κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς στο ματς του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ, έχοντας στα βασικά του πλάνα Μπίσεσβαρ-Περέιρα. Στην αρχική ενδεκάδα ο Τζαβέλλας.

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης (03/11, 22:05)με την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική του Europa League, στο οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει αν «κλειδώσει» ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση τη διοργάνωσης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αυτό θα συμβεί για διάφορους λόγους, καθώς είναι συγκεκριμένοι οι παίκτες που έχουν… τραβήξει κουπί από την αρχή της σεζόν και σκοπεύει να τους δώσει ανάσες, αλλά και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν ποιότητα και λύσεις. Δύο βασικοί υποψήφιοι για να χρησιμοποιηθούν από την αρχή στο προσεχές ματς είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Φακούντο Περέιρα, οι οποίοι έπαιξαν ως αλλαγή στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, φαίνεται ότι επιστρέφει στη δράση και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς της Εθνικής με την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x