Stoiximan Super League

Λήξαν το θέμα με Βράνιες στην ΑΕΚ: Πάει Σπάτα την Πέμπτη

Στα Σπάτα για προπόνηση θα ανέβει την Πέμπτη ο Βράνιες, καθώς το θέμα θεωρείται λήξαν. Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση με τον Βόσνιο, που θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Τα πάντα «έκλεισαν» στο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Βόσνιο στόπερ, παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ξεκαθάρισε στον 28χρονο πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πουληθεί, άσχετα με το αν θα υπάρξει νέα βελτιωμένη προσφορά από την Άντερλεχτ.

«Το κεφάλι κάτω και δουλειά», ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον ποδοσφαιριστή που του διευκρίνισε ότι η υπόθεση από την πλευρά του τελείωσε και πως την Πέμπτη θα βρίσκεται κανονικότατα στα Σπάτα για να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Όσον αφορά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της Τετάρτης, ο Βόσνιος αναμένεται να τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x