Πορτογαλία

«Λιοντάρια» κορυφής

Έστω και προσωρινά, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, νικώντας με 2-0 την Ουνιάο Μαδέιρα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superliga.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 την Ουνιάο Μαδέιρα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει την Κυριακή η Μπενφίκα στην έδρα της Ρίο Αβε, ελπίζοντας σε «γκέλα» των «αετών», ώστε να αποκτήσει ξανά προβάδισμα για τον τίτλο.

Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι έμειναν οριακά στο +2 από την προτελευταία Ακαντέμικα και εξακολουθούν να βρίσκονται σε κίνδυνο στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους έχασαν πολλές ευκαιρίες και δοκάρι και αρκέστηκαν τελικά στα γκολ των Γκουτιέρεζ και Ζοάο Μάριο στο πρώτο εικοσάλεπτο.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σκελότο, Κόατες, Ρούμπεν Σεμέδο, Μάρβιν, Ζοάο Μάριο (57’ Μπράιαν Ρουίζ), Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Μπρούνο Θέσαρ (70’ Ζέλσον Μάρτινς), Σλιμανί (80’ Ερνάν Μπάρκος), Γκουτιέρεζ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x