Πορτογαλία

«Λιοντάρια»... στο καθήκον

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-1 στην έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε ξανά στην κορυφή.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-1 στην έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας και με +1 από τη δεύτερη Μπενφίκα, η οποία έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι στα «λιοντάρια» παρακαλούν να χάσει εντελώς ανέλπιστους βαθμούς η «αιώνια» αντίπαλος κόντρα στην ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Τοντέλα στο «Ντα Λουζ» την Κυριακή, ώστε να ξαναμπούν με πλεονέκτημα στην κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με τα τέρματα του Σλιμανί, όμως στο δεύτερο πιέστηκαν και δέχτηκαν το γκολ από τον Μπονατίνι, όμως άντεξαν στην πίεση στη συνέχεια.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σκελότο, Κόατες, Ρούμπεν Σεμέδο, Μάρβιν, Μπράιαν Ρουίζ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ακουϊλάνι, Γκουτιέρεζ (67’ Ζούλιο Θέσαρ), Ζοάο Μάριο (93’ Ερνάν Μπάρκος), Σλιμανί


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x