Ιταλία

Λονδρέζικη μάχη για Σικ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σαμπντόρια, τον Πάτρικ Σικ, θέλουν να αποκτήσουν οι Άρσεναλ και Τότεναμ, οι οποίες αναμένεται να συναντηθούν με το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Λονδρέζικη μάχη αναμένεται για τα «μάτια» του Πάτρικ Σικ, καθώς Άρσεναλ και Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού της Σαμπντόρια.

Μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, ο 21χρονος φορ μετακινήθηκε στην ιταλική ομάδα από τη Σπάρτα Πράγας και ήδη έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα με τις εμφανίσεις του. Ο Τσέχος διεθνής έχει 26 συμμετοχές ως τώρα και μόλις οι έξι είναι ως βασικός! Παρόλα αυτά, έχει σκοράρει εννέα γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ.

Γιουβέντους και Ίντερ έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, με τους «Blucerchiati» να κινούνται για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με αυξημένες απολαβές. Πλέον, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σικ μπαίνουν και οι Άρσεναλ και Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών Μέσων.

Ο νεαρός στράικερ έχει ρήτρα 25 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Σαμπντόρια θέλει να αυξήσει με το νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο ατζέντης του παίκτη, Πάβελ Πάσκα, πρόκειται να συναντηθεί με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον αρχισκάουτερ της Τότεναμ, Στιβ Χίτσεν, για να συζητήσουν για τα κριτήρια της μεταγραφής.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x