Stoiximan Super League

Λόπες και Κάρλος στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Δύο ακόμη ονόματα έρχονται να προστεθούν στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ που ψάχνει ο Μάρκο Σίλβα. Πάντα στα υπ’ όψιν και ο Μπαλάντα της Ρίβερ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, αφού ένας εκ των Σιόβα, Μποτία και Ντα Κόστα αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ και μέρες ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει στόπερ που ταιριάζουν στα «θέλω» του και, όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», η προσοχή του είναι περισσότερο εστιασμένη σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία.

Η εφημερίδα αναφέρει πως έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες: στον 27χρονο Αργεντινό της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ντιέγκο Κάρλος της Εστορίλ που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Πάντα, όμως, στα υπ’ όψιν των πρωταθλητών Ελλάδας παραμένει η περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ, Έντερ Μπαλάντα, που είχε απασχολήσει και πέρσι τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x