Stoiximan Super League

Λόπες: «Το δοκάρι μας έριξε το ηθικό. Είμαστε κουρασμένοι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλντερ Λόπες για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο.

Στην κούραση αλλά και το... δοκάρι του Μάνταλου απέδωσε την εμφάνιση και την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο ο Έλντερ Λόπες μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA.

«Σήμερα η ομάδα μας είχε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βάλει γκολ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι αλήθεια ότι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε νικήσει, ωστόσο αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε θυμωμένοι και πεισμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους που χάσαμε απόψε στα επόμενα παιχνίδια», υποστήριξε και συνέχισε:

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, το δοκάρι του Μάνταλου μας έριξε πολύ το ηθικό. Είμαστε λυπημένοι, θα κάτσουμε να μελετήσουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι και όχι αρκετά φρέσκοι, όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δεν ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε απόψε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να ψάξουμε βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Η τελευταία πάσα προς την επίθεση ήταν καθοριστική και ο λόγος που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x