Champions League

Λοπετέγκι: «Δύσκολο τεστ με την Μπάγερν»

Την πίστη του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League εξέφρασε ο προπονητής της Πόρτο, Ζουλέν Λοπετέγκι, αν και χαρακτήρισε την Μπάγερν μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η Πόρτο μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Πορτογαλία. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της Τρίτης (21/4) με τους Βαυαρούς, καθώς η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και τόνισε πως στοχεύουν να σημειώσουν κάποιο γκολ.

«Έχουμε μεγάλη φιλοδοξία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε απλές απαντήσεις. Παίζουμε με την Μπάγερν, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να σκοράρουμε».

Ο Βάσκος τεχνικός της Πόρτο συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές και θα μείνουν πιστοί στο μέχρι τώρα το πλάνο τους.

«Φυσικά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά ο τρόπος που προσεγγίζουμε το παιχνίδι θα παραμείνει ο ίδιος. Είμαστε μία ομάδα χωρίς μεγάλες εκπλήξεις και αρκετά προβλέψιμη: όταν έχουμε την μπάλα, θέλουμε να επιτεθούμε, όταν δεν έχουμε την μπάλα, θέλουμε να την ξανακερδίσουμε. Δε σπαταλώ ενέργεια και χρόνο σκεπτόμενος τι θα κάνει η Μπάγερν. Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας», κατέληξε ο Λοπετέγκι.


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x