Euro 2024

Λοπετέγκι: «Τώρα Πικέ και Ράμος θα ανταλλάσουν tweets με την ίδια φανέλα!»

Δεν άφησε ασχολίαστες τις κόντρες Πικέ - Ράμος στο twitter, ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Τζουλέν Λοπετέγκι, μιλώντας αστειευόμενος για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Την αποκάλυψη ότι το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ισπανίας κάνει πλάκα με τα πειράγματα Πικέ – Ράμος στο twitter, έκανε ο ομοσπονδιακός τους προπονητής, Τζουλέν Λοπετέγκι.

Οι δύο Ισπανοί κεντρικοί αμυντικοί, συνηθίζουν να γράφουν καυστικά tweets ο ένας για τον άλλον, όταν εκπροσωπούν τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ο Λοπετέγκι είπε αστειευόμενος πως «τώρα που είναι στην Εθνική, μπορούν να ανταλλάσουν tweets με την ίδια φανέλα».

Οι πρώτες ώρες συγκέντρωσης της Εθνικής Ισπανίας για τα ματς κόντρα σε Ισραήλ και Γαλλία, έχουν δείξει ήδη την καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, δύο παίκτες που όταν εκπροσωπούν τη χώρα τους είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

«Κάνουμε πλάκα μαζί τους. Τους λέμε ότι τώρα μπορούν να ανταλλάσουν tweets με την ίδια φανέλα. Υπερασπίζονται τις ομάδες τους με πάθος, αλλά όταν έρχονται εδώ είναι στην ίδια πλευρά 100%. Αποτελούν ένα γκρουπ ενωμένο», είπε ο Τζουλέν Λοπετέγκι σε δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση.

Εμείς να του ευχηθούμε να συνεχίσουν να τα πηγαίνουν καλά οι δύο παίκτες του. Μέχρι το επόμενο τουιτάρισμα…

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x