Ιταλία

Λοτίτο: «Εξαρτάται από τον Τάρε η υπόθεση Κεϊτά»

Το σίριαλ της αποχώρησης του Μπαλντέ Κεϊτά από τη Λάτσιο, επέλεξε να σχολιάσει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κλαούντιο Λοτίτο.

Στην υπόθεση του Μπαλντέ Κεϊτά και τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από τη Λάτσιο, για λογαριασμό της Γιουβέντους, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κλαούντιο Λοτίτο, τονίζοντας πως η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ίγκλι Τάρε.

«Για τον Κεϊτά; H μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και ως τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όμως όλες οι υποθέσεις βρίσκονται στα χέρια του τεχνικού διευθυντή μας Ίγκλι Τάρε», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 60χρονος.

«Ο τεχνικός διευθυντής έχει την αρμοδιότητα να κάνει την ομάδα πιο ανταγωνιστική και οποιαδήποτε κίνηση πιστεύει εκείνος ότι είναι απαραίτητη να συμβεί για το σύλλογο θα είναι αποδεκτή από εμένα, που στην προκειμένη περίπτωση είμαι απλά ένας θεατής», υποστήριξε στη συνέχεια ο Λοτίτο, ο οποίος έδειξε τη πλήρη στήριξη του στον Τάρε.

Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας τα εξής: « Όλοι μιλούν για το αν θα γίνουν μεταγραφές, όμως κανείς δεν σκέφτεται το ότι οι μεταγραφές αυτές πρέπει να είναι ποιοτικές. Στο σύλλογο όσοι διαχειρίζονται τα μεταγραφικά εξετάζουν τρια χαρακτηριστικά πριν προχωρήσουν σε μια προσθήκη. Αυτά είναι οι αθλητικές ικανότητες, η ηθική και τα οικονομικά δεδομένα».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x