Stoiximan Super League

Λουντ: «Ιδανικό το νταμπλ…» (Web tv)

Και πρωτάθλημα και Κύπελλο… Ο Ρόμπιν Λουντ βρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού του Παναθηναϊκού (μαζί με τον Σωτήρη Νίνη) και έθεσε ως στόχο το νταμπλ. Πώς περιέγραψε τον τραυματισμό του στο Μπακού.

Σε εκδήλωση χορηγού του Παναθηναϊκού (κινητής τηλεφωνίας) έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη οι Ρόμπιν Λουντ και Σωτήρης Νίνης. Οι δύο παίκτες του τριφυλλιού φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του.

Ο Φινλανδός μέσος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ για το τριφύλλι, προκειμένου η χρονιά να είναι ιδανική, ενώ αναφέρθηκε στον «περίεργο» τραυματισμό του στο Μπακού, που θα τον κρατήσει εκτός για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Για τον τραυματισμό και την αποθεραπεία του: «Έχω συμπληρώσει περίπου είκοσι μέρες από τον τραυματισμό μου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό το διάστημα όπως συμβαίνει σε κάθε τραυματισμό. Ήθελα πολύ να παίξω, όμως αυτό δεν ήταν δυνατό. Τώρα πάω καλύτερα και πιστεύω πως σε δύο-τρεις βδομάδες θα είμαι έτοιμος».

Για το τι θυμάται από τον τραυματισμό του: «Θυμάμαι πως πήδηξα στον αέρα για την κεφαλιά και ότι ένιωσα έναν απίστευτο πόνο στα πλευρά και μετά βρέθηκα στο νοσοκομείο».

Για την συνέχεια μετά τον αποκλεισμό από Καμπάλα: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου και το ιδανικό είναι στο τέλος να πανηγυρίσουμε το νταμπλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x