Stoiximan Super League

Λουντ και… 9-0

Ο Ρόμπιν Λουντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής –όπως και οι Σάντσεθ, Κλωναρίδης- και σκοράροντας στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Αργυρούπολη (9-0).

Ξανά σε… συνθήκες αγώνα ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος επανήλθε στη δράση, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο πρώτο ματς με την Καμπάλα.

Μάλιστα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Αργυρούπολη, όπου χρησιμοποιήθηκαν παίκτες κυρίως απ’ την ομάδα Νέων κι το τριφύλλι επικράτησε 9-0.

Πέραν του Λουντ που έδειξε να ‘χει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, έπαιξαν και οι Σάντσεθ, Κλωναρίδης, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητά τους, δεδομένου πως αμφότεροι είχαν μικροπροβλήματα το προηγούμενο διάστημα.

Οι υπόλοιποι πράσινοι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Στιβ Ρούτερ. Για την ιστορία, το ξεμούδιασμα των εννιά γκολ προήλθε με τους Βασίλη Αγγελόπουλο, Λάμπρου και Νιούμαν να πετυχαίνουν από δυο τέρματα και τους Μέντες, Λουντ, Κλωναρίδη από ένα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Τζανουλίνος, Σάντσεθ (46’ Στάικος), Ευαγγέλου, Χουχούμης (46’ Μαυρομμάτης), Μέντες, Λουντ, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Κλωναρίδης (46‘ Νιούμαν), Λάμπρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x