Stoiximan Super League

Λουντ: «Να κάνουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα»

Σύνθημα δουλειάς και βελτίωσης με την ευκαιρία της διακοπής έστειλε ο Ρόμπιν Λουντ, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Ο Ρόμπιν Λουντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, αλλά και την πίστη του πως με σκληρή δουλειά η διαφορά που υπάρχει ήδη από τις προπορευόμενες ομάδες μπορεί να καλυφθεί.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε τη νίκη, όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς και μένεις στον ένα τα πράγματα δεν είναι καλά. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε πάσες, τελικές, ευκαιρίες, δεν υπήρχε υπομονή και ούτε το σωστό τάιμινγκ. Τίποτα δεν πήγε καλά. Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά ήδη, αυτό δεν είναι καλό για εμάς αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και θα κάνουμε το παν για να νικήσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας σαν ομάδα, με δύναμη για να κυνηγήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Φινλανδός μέσος στη Nova.

«Η διακοπή μάς δίνει χρόνο για να κάνουμε σκληρές προπονήσεις, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα. Θα λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις για να γυρίσουμε ακόμα δυνατότεροι», πρόσθεσε.

Όσο για τη χρησιμοποίησή του σε διάφορους ρόλους; «Συνηθίζω να παίζω σε διαφορετικές θέσεις, έχω αυτή τη δυνατότητα, το παν είναι να βοηθάω την ομάδα μου ανεξάρτητα από τη θέση που παίζω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής και να παίζω στη θέση που μου λέει. Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα αυτό είναι επακόλουθο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x