Europa League

Λουντ: «Όλα θα πάνε καλύτερα φέτος στον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος ανέφερε και τα σημεία που μπορούν να κριθούν οι αναμετρήσεις με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Με αφορμή τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ο Ρόμπιν Λουντ εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την πορεία που θα έχει το «τριφύλλι» τη φετινή σεζόν.

«Η ΑΪΚ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος για εμάς. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα παιχτεί στην Αθήνα και θα έχει αρκετή ζέστη είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς.

Το ίδιο ισχύει όμως και για τον αγώνα στη Σουηδία που θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και αυτό αποτελεί όπλο για την ΑΪΚ. Το εκτός έδρας γκολ παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις, οπότε εμείς στο πρώτο ματς θα κοιτάξουμε να μη δεχτούμε κάποιο γκολ και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε
», ήταν το σχόλιο του Φινλανού χαφ που μίλησε στην ιστοσελίδα «orsasport.com» και στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Όλα ξεκίνησαν από το πως ένιωθα στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς αφού είχα ένα καλό προαίσθημα πως όλα θα πάνε καλύτερα. Η ομάδα έχει δυναμώσει και είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, αλλά και η ΑΪΚ είναι έτοιμη αφού το πρωτάθλημα της βρίσκεται σε εξέλιξη. Το δικό μας πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου όταν και παίζουμε εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί για φέτος και έτσι πρέπει να είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x