Stoiximan Super League

Λουντ: «Πιστεύω πολύ στον Ουζουνίδη»

Άμεσα φαίνεται να κερδίζει τον Ρόμπιν Λουντ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς ο σκόρερ του ντέρμπι αποθέωσε τον νέο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στην επιρροή του Μαρίνου Ουζουνίδη στις πρώτες του μέρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εστίασε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ρόμπιν Λουντ, με τον Φινλανδό χαφ να τονίζει ότι πιστεύει στον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φαίνεται πως για μένα είναι μια γούρικη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα και χαίρομαι που πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν είδα τον τερματοφύλακα, αλλά είδα το χώρο που είχα μπροστά μου και έτσι σούταρα. Το σημαντικότερο που μας είπε (σ.σ. Ουζουνίδης) ήταν να είμαστε ομάδα.

Να αμυνόμαστε όλοι μαζί και το ίδιο να κάνουμε και στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και ήμασταν συμπαγείς. Πιστεύω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, πιστεύω σε αυτή, ο προπονητής έχει έρθει δυνατά και πιστεύω πολύ σε αυτόν. Με τον νέο προπονητή αλλάζουν πράγματα, υπάρχει ένας νέος τρόπος παιχνιδιού και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα θέλω του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x