Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι σίγουρος πως θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Καμία αμφιβολία πως η Μπαρτσελόνα θα μπει στο κόλπο της πρόκρισης στην αυριανή ρεβάνς με τη Γιουβέντους, παρά το «βαρύ» 3-0 του πρώτου αγώνα, δεν έχει ο Λουίς Ενρίκε.

Βέβαιος πως η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει με αξιώσεις την ανατροπή του 3-0 απέναντι στη Γιουβέντους παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League ο Λουίς Ενρίκε.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το κάνουμε. Όπως και στη ρεβάνς με την Παρί, χρειάζεται να έχουμε ταυτόχρονα ηρεμία και ένταση. Τότε το κάναμε στην εντέλεια. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα μπούμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Αν βάλουμε το πρώτο γκολ, το δεύτερο θα μπει από το ‘Καμπ Νου’ και το τρίτο θα έρθει μόνο του. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά να είμαστε αποτελεσματικοί. Πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και μόνο μία επιλογή, να επιτεθούμε και να συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε αναγκασμένοι να ρισκάρουμε και θα το κάνουμε», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x