Ισπανία

Λουίς Ενρίκε για «δέσιμο» και… μεταγραφή

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λουίς Ενρίκε και να «κλείσει» μια μεγάλη μεταγραφή, ως πρώτες του κινήσεις εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Οι εκλογές της Μπαρτσελόνα πλησιάζουν, αφού στο τέλος της σεζόν θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την προεδρία του συλλόγου. Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου μπορεί να πήρε το χρίσμα μετά την παραίτηση του Σάντρο Ροσέλ, αλλά έχει θέσει υποψηφιότητα και θα κονταροχτυπηθεί με τον Ζοάν Λαπόρτα.

Κι ως είθισται στις… προεκλογικές περιόδους, αρχίζουν οι υποσχέσεις. Σύμφωνα με τη Sport, ο Μπαρτομέου εφόσον εκλεγεί έχει σαν προτεραιότητά του την επέκταση συμβολαίου στον Λουίς Ενρίκε και μια ηχηρή μεταγραφή.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» εμπιστεύεται τυφλά τον προπονητή και ήδη έχει βάλει τις βάσεις για να υπογράψει για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι το 2017. Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, έχει σαν μεγάλο στόχο έναν σπουδαίο μέσο, με τα ονόματα των Κόκε της Ατλέτικο και Πογκμπά της Γιουβέντους να ακούγονται ήδη. Πάντως ο καταλανικός σύλλογος δεν έχει δικαίωμα μεταγραφικής ενίσχυσης πριν το Γενάρη του 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x