Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται εδώ και καιρό υπ’ ατμόν και η λίστα με τους –εν δυνάμει μελλοντικούς- προπονητές της Τσέλσι έχει ένα δυνατό φαβορί: τον Λουίς Ενρίκε.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερα ζεστός στο παραπάνω ενδεχόμενο, όμως δεν έχει σκοπό να διακόψει την ενός έτους άδεια που έχει δώσει στον εαυτό του μετά από κατάκτηση εννέα τρόπαιων σε τρεις συνεχόμενες σεζόν.

Ο 47χρονος προπονητής δεν βρίσκει καθόλου ελκυστική την ιδέα να παραλάβει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο την Τσέλσι της οποίας το ανθρώπινο δυναμικό είναι επιλεγμένο από κάποιον άλλο. Θέλει επίσης να δουλέψει με το δικό του προπονητικό τιμ με το οποίο δούλεψε στην Μπαρτσελόνα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Θέλτα.

Τέλος, η «αγρανάπαυση» του Ενρίκε είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσει τα αγγλικά του, τα οποία βρίσκονται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο αλλά δεν είναι και… Premier League.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ