Ισπανία

Λουίς Φίγκο: «Η ζωή μου δεν είναι η Μπάρτσα, ούτε η Ρεάλ»

Ο Λουίς Φίγκο δήλωσε ότι δεν ζει για να ασχολείται για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ήταν δέκα βαθμούς μπροστά στην Primera division, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έκανε συνεχόμενα "στραβοπατήματα" με Βιγιαρεάλ, με Ρεάλ Μαδρίτης, με Ρεάλ Σοσιεδάδ και με Βαλένθια και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά, ενώ τώρα ισοβαθμεί με την Ατλέτικο και βρίσκεται ένα πόντο μπροστά από τους "μερένχες".

«Εγώ συνήθως δεν μιλώ σε καταναλανικό Τύπο… Δεν είμαι ευτυχής για την ήττα των άλλων, δεν μου φέρνει ευτυχία» ανέφερε.

Στη συνέχεια, είπε: «Είμαι ένας αθλητής, δεν έχω τίποτα με την Μπαρτσελόνα, αλλά ο καταλανικός Τύπος έχει κάτι εναντίον μου. Ήμουνα πέντε χρόνια εκεί και ήταν υπέροχα. Έφυγα για αθλητικούς και οικονομικούς λόγους, αλλά και για την έλλειψη αναγνωρισιμότητας. Ειλικρινά, το Σάββατο έπαιξα γκολφ και την Κυριακή έπαιξα γκολφ, η ζωή μου δεν εξαρτάται από την Μπαρτσελόνα η τη Ρεάλ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί κάνω άλλα πράγματα».

Ο Πορτογάλος, μίλησε ακόμη για τους προπονητές της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για την Ατλέτικο. «Ο Λουίς Ενρίκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχουν κάνει καταπληκτικό έργο στις ομάδες τους και οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το έργο τους από τα αποτελέσματα. Οι προπονητές έχουν το ρόλο τους και την προσωπικότητά τους και είναι αυτοί που αποφασίζουν στις σημαντικότερες στιγμές».

Ο Φίγκο επαίνεσε, επίσης, και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έχει κάνει τους "ροχιμπλάνκος" να παίζουν σε ένα υψηλό επίπεδο, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα τα τελευταία τρία χρόνια, όπου πάει να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο τη φετινή χρονιά σε τρία χρόνια.

«Η Ατλέτικο έχει κάνει ήδη μια καταπληκτική χρονιά. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τώρα είναι η ομάδα με τις περισσότερες επιλογές. Θα πρέπει να επαινεθούν για τη δουλειά που κάνουν», δήλωσε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μελισσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x