Αγγλία

Λουίζ: «Επέστρεψα στην Τσέλσι για να μείνω»

Ο Νταβίντ Λουίζ επιμένει πως δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι, εκφράζοντας την… αγάπη του για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή του, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει να μπαίνει σε μια νέα φάση της ποδοσφαιρικής του ζωής στους «μπλε», καθώς ξεκίνησε βασικός και στα δύο ματς με τον Ιταλό τεχνικό στο τιμόνι κι ενώ με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, δεν φαινόταν να έχει μέλλον στην Τσέλσι.

«Επέστρεψα στην Τσέλσι για να μείνω. Όταν πήρα την απόφαση να γυρίσω εδώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, το έκανα για να κατακτήσω την Premier League και να κάνω κάτι ξανά με την Τσέλσι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», σχολίασε ο Λουίζ αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον λονδρέζικο σύλλογο, ανεξαρτήτως της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Και πρόσθεσε: «Αγαπώ την φιλοσοφία του Σάρι. Παίζουμε ψηλά, με πολλή κατοχή μπάλας, με έναν τεχνικό τρόπο. Προσπαθεί να μας βοηθήσει κάθε ημέρα, ώστε να μάθουμε γρήγορα την φιλοσοφία του. Μια νέα φιλοσοφία χρειάζεται πάντα χρόνο. Αλλά εξαρτάται και από εμάς».

Όσο για την Τσέλσι; «Είναι σημαντικό να έχεις φανταστικούς παίκτες. Περισσότερους από 11 μόνο. Έτσι έχεις πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην αρχική 11άδα οπότε αυτό συνιστά μια πρόκληση για τον καθένα μας», ήταν τα λόγια του 32χρονου στόπερ, ο οποίος είχε μόλις 17 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, με την Τσέλσι να δαπανά 32 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x