Αγγλία

Λουκάκου: «Υπόσχομαι πολλά γκολ ακόμα»

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δηλώσεις, με αφορμή το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», στο φιλικό με τη Ρίαλ Σόλτ Λέικ.

Ένα από τα πολλά γκολ που θα πετύχει ήταν αυτό που σημείωσε ο Ρομέλου Λουκάκου στο φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αντίπαλο τη Ρίαλ Σόλτ Λέικ. Όπως υποσχέθηκε ο ίδιος αυτή ήταν μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν πολλά τέρματα ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επιθετικός δήλωσε: «είμαι εδώ για να σκοράρω συνέχεια και να είμαι κομβικός για την ομάδα μου. Η νοοτροπία από την ώρα που ήρθα εδώ και πάτησα στο γήπεδο είναι ότι παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

Ο θηριώδης επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε: «από την πρώτη μέρα, όταν συναντήθηκα με τον μάνατζερ, κατάλαβα ότι κάτι σπουδαίο συμβαίνει. Τα πάντα είναι στο χέρι μας πάντως, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και στα φιλικά που ακολουθούν για να είμαστε έτοιμοι μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο διεθνής φορ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην ομάδα: «δεν μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ, ξέρω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου καθώς είναι γείτονές μου. Περίμενα για αυτή την ευκαιρία, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά ώστε να μπορέσω να αποδώσω».

Ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν λίγες μέρες, μετά από τρία χρόνια που βρισκόταν στην Έβερτον (110 συμμετοχές, 53 γκολ).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x