Ισπανία

Λούκας Ερνάντεζ: «Αν έπρεπε να φύγω αύριο από την Ατλέτικο για ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ θα το έκανα»

Ο Γάλλος της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον του μακριά από τους «ροχιμπλάνκος».

Διευκρινίσεις για το μέλλον του έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Le Figaro», ο Λούκας Ερνάντεζ. Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

«Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που με κάνουν να ονειρεύομαι, αλλά δεν θα πω ποιες είναι αυτές. Είμαι πολύ καλά εδώ στη Μαδρίτη, αλλά αν πρέπει να φύγω αύριο επειδή θα με ενδιέφερε, θα το σχεδίαζα», είπε ο αμυντικός της Ατλέτικο.

Όπως αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η Marca, οι Βαυαροί είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που φτάνει τα 80 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

«Είμαι πολύ καλά στην Ισπανία και τη Μαδρίτη, εδώ πιστεύουν σε μένα εδώ και πολύ καιρό. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές προτάσεις και θα πρέπει να σταθμίζω κάθε φορά τα υπέρ και τα κατά για να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, την οικογένεια και το υπόλοιπο της καριέρας μου», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία.

Ο Λούκας αποκάλυψε ότι ο Γκριεζμάν έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να επιλέξει την εθνική ομάδα της Γαλλίας και όχι αυτήν της Ισπανίας.

«Εκείνος μου μίλησε. Έπρεπε να πάρω μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μου, όταν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα από Γαλλία και Ισπανία και δεν είναι νέα από τη Γαλλία. Μου είπε ότι έχω γαλλικό αίμα και αν μια μέρα με καλούσε η Γαλλία δεν έπρεπε να αρνηθούμε. Μου έμεινε στο μυαλό. Αν δεν ήταν ο Αντουάν εκεί θα είχα χαθεί. Πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου και αποκτήσω παιδί, μου άρεσε να βγαίνω και να διασκεδάζω και εκείνος μου έδειξε ότι πρέπει να μείνω ήσυχος. Εντός και εκτός γηπέδου. Είναι αδερφός μου», κατέληξε ο Λούκας Ερνάντεζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x