Stoiximan Super League

Λουκίνας: «Η μόνη μου επιθυμία να μείνω στον Ηρακλή» (pic)

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί απ’ τον Ηρακλή είχαν φουντώσει, όπως και η… μουρμούρα για το ότι δεν παίζει, όμως ο Γιάννης Λουκίνας ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η «Γηραιός».

Με δημοσίευσή του το Facebook ο Γιάννης Λουκίνας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του πέρα απ’ τον Ηρακλή, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Ο πρώτος σκόρερ του «γηραιού» στην περσινή του πρωταγωνιστική πορεία στην Football League εξέφρασε την πίστη στην ομάδα, τονίζοντας πως συνεχίζει αυτό που έκανε απ’ την πρώτη μέρα.

«Είμαι χαρούμενος που θα είμαι και φέτος στην ομάδα που μου χάρισε αξέχαστες στιγμές πριν λίγους μήνες , ο μόνος στόχος που είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ηρακλή ήταν να ανέβει η ομάδα εκεί που ανήκει και να αγωνιστώ μαζί της στην superleague. Από τις 10 Ιουνίου που ήρθε η άνοδος η μόνη σκέψη μου και η μόνη επιθυμία ήταν να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα μου στις προκλήσεις της νέας χρονιάς, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα από την πρώτη προπόνηση πέρσι το καλοκαίρι και σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον Ηρακλή! #25».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x