Stoiximan Super League

Λουκίνας: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Χειρουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος έχει υποστεί ζημιά στον αρθρικό χόνδρο του γονάτου του και θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες περίπου. Διαβάστε το μήνυμά του.

Επιτυχής η επέμβαση, αλλά τώρα έχει… βουνό!

Ο Γιάννης Λουκίνας υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε αρθροσκόπηση του αριστερού γόνατος που ανέδειξε μικρής έκτασης βλάβη του αρθρικού χόνδρου στον έξω μηριαίο κόνδυλο, καθώς και μικρή ρήξη του έξω μηνίσκου. Ο 24χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για πέντε με έξι μήνες. Δηλαδή, θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα της επόμενης σεζόν.

Πάντως, ο ίδιος δεν έδειξε να το βάζει κάτω, γνωρίζοντας πάντως ότι τον περιμένει αρκετός δρόμος και αρκετή δουλειά μέχρι την επιστροφή και έστειλε το δικό του μήνυμά μέσω των social media.

«Πήγαν όλα καλά ..Ευχαριστώ τους ανθρώπους μου δίνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός ! ?#?Ηρα25», έγραψε χαρακτηριστικά και πόσταρε δύο φωτογραφίες. Στη μια είναι με τον συμπαίκτή του, Νίκο Ζιαμπάρη και στην άλλη τον εκπρόσωπο του, Νίκο Ζαφειρόπουλο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x