Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Μετά το πρώτο γκολ, μπορούσε το σκορ να γίνει 3-0»

Ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και στο ματς Κυπέλλου.

Χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη της Ξάνθης επί της ΑΕΛ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για ένα καλό παιχνίδι από πλευράς των παικτών του, τονίζοντας ότι μετά το 1-0, το σκορ μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Ας είμαστε ειλικρινείς, η Λάρισα προσπάθησε να παίξει σήμερα, δεν τα παράτησε. Κάναμε ένα καλό ματς στο πρώτο μέρος, ελέγξαμε το ματς και παλέψαμε να κάνουμε καλές φάσεις. Για μια λεπτομέρεια, μια πάσα, μια σέντρα, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο κλίμα στο παιχνίδι, αλλά με περισσότερο καθαρό μυαλό. Ένιωσα πως θέλαμε το παιχνίδι, έβλεπα τη διάθεση τους. Αυτό το γεγονός μας επηρέασε λίγο στο τελευταίο κομμάτι των ενεργειών μας όμως, αυτό το άγχος να βγάλουμε πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος αυτό το φανταστικό γκολ του Βασιλακάκη άλλαξε το παιχνίδι, κερδίσαμε αυτοπεποίθηση, η Λάρισα αναγκάστηκε να αφήσει χώρο στην πλάτη της. Παρουσιάστηκαν μεγάλες ευκαιρίες για την Ξάνθη, το σκορ έπρεπε να γίνει 3-0 σε εκείνο το σημείο. Και ξέρετε καλά πώς αν δεν βάλεις τα τέρματα, η Λάρισα θα βρει τις ευκαιρίες να αντιδράσει όπως και έγινε. Δείξαμε καλή νοοτροπία, η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Σήμερα παίξαμε με μια καλή ομάδα, διαφορετική που ήρθε για ισοπαλία. Ο στόχος πλέον είναι το παιχνίδι της Τρίτης πλέον που πρέπει να το πάρουμε, είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να αντιδράσουμε σωστά, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x