Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Μόνο σε Β’ Παγκόσμιο και φασιστική Γερμανία αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Απίστευτη δήλωση από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρομοίασε τις συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα με την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και της φασιστικής Γερμανίας.

Την πικρία του για την απώλεια του πρωταθλήματος εξέφρασε για ακόμα φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρούμανος τεχνικός με το που πάτησε το πόδι του στο Βουκουρέστι, επιστρέφοντας στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ρουμανικό Μέσο, όπου και προέβη σε μία δήλωση που αναμένεται να… συζητηθεί.

Συγκεκριμένα ερωτώμενος για τα συναισθήματά του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, απάντησε παρομοιάζοντας τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την φασιστική Γερμανία

«Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη πρόσθεσε πως «ο ιδιοκτήτης είναι πολύ χαρούμενος, και ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο από όλους. Η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη του συνηθισμένου».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Λουτσέσκου κουβαλούσε μαζί του και την μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη από τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x