Stoiximan Super League

Λουτσιάνο: «Έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο»

Βέβαιος ότι ο Μαουρίσιο θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο ως παίκτης του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο σε δηλώσεις του μετά τα δύο γκολ του Βραζιλιάνου και την εξαιρετική εμφάνιση με Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis:

Για την ποιότητα του Μαουρίσιο και τη σχέση του με τον πατριό του: «Μόλις πριν μία εβδομάδα έμαθα ότι ο πατριός του Μαουρίσιο ήταν ένας παλιός συμπαίκτης μου, ο οποίος, μάλιστα, με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημά μου. Βλέπω ότι σιγά σιγά αρχίζουν να ελευθερώνονται τα πόδια του Μαουρίτσιο και είμαι σίγουρος ότι για να έρθει στον ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν έχει περιθώρια βελτίωσης: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κάθε παίκτης που έρχεται στην Ελλάδα και ειδικά όταν είναι ξένος πρέπει κάθε μέρα που περνάει να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ένας παίκτης σαν τον Μαουρίσιο που έπαιξε σε τόσο υψηλό επίπεδο έχει πολλά να δώσει, για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται, βεβαίως, και κάποιο χρονικό διάστημα προσαρμογής, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί ξένοι στην ομάδα πιστεύω ότι μέρα με την ημέρα θα είναι καλύτερος και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το αν το δυνατό του σημείο είναι τα δυνατά του πόδια: «Δεν είναι μόνο αυτό. Ειδικά η φάση του δευτέρου γκολ ξεκίνησε από πίσω. Όσον αφορά τον Μαουρίσιο είναι ένας παίκτης που πλησιάζει στην περιοχή, μοιράζει το παιχνίδι και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x