Stoiximan Super League

Λουτσιάνο: «Να γίνω μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα. Τι είπε για την θέση που αγωνίζεται και το τηλεφώνημα του Ουζουνίδη

Tις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Λουτσιάνο.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος τόνισε πως θέλει να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και να πάρει μέρος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δήλωσε πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης (παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά), ενώ αναφέρθηκε και στα όσα του είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος της».


inner

Για το αν νιώθει πίεση: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Θα έλεγα σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα».

Για την επικοινωνία με τον Ουζουνίδη: «Είπαμε πολλά αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στο χορτάρι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x