Stoiximan Super League

Λουτσιάνο στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Έκανα καλή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό» (audio)

Έτοιμος να τα δώσει όλα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Λουτσιάνο Νέβες, όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων των «πράσινων»

Την θέλησή του να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του τόνισε ο Λουτσιάνο Νέβες, στις δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των φετινών εμφανίσεων της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Δημήτρη Λιαργκόβα:
Για τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε καλή σεζόν. Έκανα καλή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό. Από δω και πέρα, μας περιμένει πολλή δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τους στόχους που έχει: «Θα κάνω τα πάντα να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, θα δίνω τη ζωή μου για αυτή τη φανέλα και για να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα για τον Παναθηναϊκό».

Για τα όπλα του Παναθηναϊκού: «Το σημαντικό ατού του Παναθηναϊκού είναι ότι έχουν έρθει νέοι παίκτες, αλλά και η ένωση της ομάδας. Είμαστε καλοί παίκτες και ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί και να κατακτήσουμε τίτλους».

Για την κατάστασή του ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Προπονούμαι ήδη με την ομάδα, αισθάνομαι καλά. Αύριο έχουμε φιλικό, είτε παίξω, είτε όχι, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου για 90 λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x