Europa League

«Λύγισε» την Άρσεναλ και βλέπει πρόκριση η Κολωνία!

Χάρη σε γκολ του Γκιρασί από την άσπρη βούλα, η Κολωνία «λύγισε» την Άρσεναλ (1-0) και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης μετά την λευκή ισοπαλία της Μπάτε με τον Ερυθρό Αστέρα (0-0).

«Λύγισε» την Άρσεναλ και βλέπει πρόκριση η Κολωνία!

Με πέναλτι που κέρδισε ο Γκιρασί και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, οι Γερμανοί επικράτησαν 1-0 των Λονδρέζων και θα τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Ερυθρός πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ (0-0) και τελευταία αγωνιστική τους κάνει ακόμη και το «Χ», εφόσον οι Λευκορώσοι δεν επικρατήσουν της Άρσεναλ για να βρεθούν στους «32» της διοργάνωσης!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Κολωνία-Άρσεναλ 1-0
(62’ Γκιρασί πέν.)

Μπάτε Μπορίσοφ-Ερυθρός Αστέρας 0-0

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
Άρσεναλ 10 (8-4)
Ερυθρός Αστέρας 6 (2-2)
Κολωνία 6 (7-7)
Μπάτε Μπορίσοφ 5 (6-10)

Η τελευταία αγωνιστική
Πέμπτη 07/12
Ερυθρός Αστέρας-Κολωνία (22:05)
Άρσεναλ-Μπάτε Μπορίσοφ (22:05)

Με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών κατέβασε την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ καθώς η ομάδα του είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη φάση. Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι εξ’ αρχής και πήραν τα ηνία του αγώνα με την καλύτερή τους φάση στο πρώτο μέρος να είναι στο 35ο λεπτό όταν ο Γουέλμπεκ σημάδεψε το δεξί δοκάρι!

Ο βαθμός έφτανε στην Άρσεναλ αλλά ο Βενγκέρ δεν φάνηκε να συμβιβαζόταν με αυτό. Έβγαλε τον αρνητικό Γουέλμπεκ, έβαλε τον Ιβόμπι και οι «κανονιέρηδες» έγιναν πιο κινητικοί. Αλλά και πάλι, τους έλειπαν οι καλές φάσεις. Και η Κολωνία, από το πουθενά βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Σε μια κόντρα επίθεση ο Γκιρασί μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον Ντεμπισί. Στο 62ο λεπτό, λοιπόν, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα την ποινή και έγραψε το 1-0! Η Άρσεναλ δεν ήταν καλή, προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και τις έκανε όλες μαζεμένες στο φινάλε αλλά κανείς εκ των Ζιρού, Γουίλσιρ και Ιβόμπι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χομ, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε.



Στο άλλο ματς του ομίλου, Μπάτε Μπορίσοφ και Ερυθρός Αστέρας έμειναν στο 0-0. Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό. Μποάκι, Μίλιτς και Πέσιτς είχαν τις καλύτερες φάσεις για την ομάδα του Μιλόγεβιτς που εν τέλει δεν… χαλάστηκε από την ισοπαλία καθώς κρατάει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x