Ιταλία

Λυκογιάννης: «Η ιστορία και η παράδοση της Κάλιαρι με ώθησαν να την επιλέξω»

Στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Κάλιαρι ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναφέρθηκε ο Μπάμπης Λυκογιάννης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κυανέρυθρων».

Παίκτη της Κάλιαρι αποτελεί και επίσημα από σήμερα ο Μπάμπης Λυκογιάννης ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε από τους Σαρδηνούς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας αριστερός μπακ αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να φύγει από την Στουρμ Γκρατς και να μετακομίσει στην Αυστρία αλλά και τη συνομιλία που είχε με τους Ταχτσίδη και Οικονόμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες μου. Έμαθα για το ενδιαφέρον της Κάλιαρι από τον Δεκέμβριο και ήμουν ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Προτού έρθω εδώ μίλησα με τον Ταχτσίδη και τον Οικονόμου. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Ξέρω πως η Serie A είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ γρήγορος και δυνατός. Μου αρέσουν οι στημένες φάσεις. Είμαι αριστερός μπακ, όμως μπορώ να αγωνιστώ και ως στόπερ. Είμαι εδώ για να εξελιχθώ. Ο κ. Λόπες θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Γνωρίζω πως είναι δύσκολη εποχή για την Κάλια, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Ελπίζω να αντιμετωπίσω τον Ντιμπάλα που είναι ένας δυνατός παίκτης. Σε ότι αφορά τους παίκτες που έχω επηρεαστεί θα έλεγα τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο μάνατζερ μου Καρασαββίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση. Έπαιξε στην Ιταλία και ειδικά στη Σαρδηνία. Μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για το νησί (σ.σ.: Σαρδηνία). Επίσης η Κροτόνε ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά η ιστορία και η παράδοση της Κάλιαρι με ώθησαν να την επιλέξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x