Stoiximan Super League

Λυμπερόπουλος: «Γύρισα σπίτι μου»

Έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΑΕΚ δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ομάδας.

Χαρούμενος που επέστρεψε… σπίτι του δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του!

«Πραγματικά αισθάνομαι σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και άνετα, έχω οικεία πρόσωπα εδώ, πέρασα πολύ ωραία. Πέρασα ωραίες στιγμές είτε ως ποδοσφαιριστές είτε στον έναν χρόνο που δούλεψα ως τεχνικός διευθυντής, ακόμα και με την ομάδα στην Γ' Εθνική. Είμαι πιο ώριμος τώρα και αισθάνομαι πολύ καλά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις.

Η ομάδα συμμετέχει στο Europa League, πάει καλά και στο πρωτάθλημα αν και είναι νωρίς ακόμα. Γι' αυτό πιστεύω ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα, αφού έχουμε καλούς παίκτες. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος. Για τον ρόλο μου θα τα πούμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες, θέλω πρώτα να ξαναμπώ στα αποδυτήρια, να γνωρίσω πρόσωπα και καταστάσεις, να μιλήσω ξανά με τον προπονητή μας»
, ήταν τα λόγια του στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x