Όλο και λιγότερα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του τριφυλλιού, τη στιγμή που η προετοιμασία για το ματς με τους Βοιωτούς είναι στη τελική ευθεία.

Σε ότι αφορά τον Εργκούς Κάτσε από σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να τεθεί ουσιαστικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Βέβαια, το γεγονός ότι έχασε προπονήσεις μειώνει τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός απέναντι στους Βοιωτούς.

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια του και όχι μόνο θα είναι στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα.

Τα τελικά πλάνα του Δώνη θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα και οι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε στην ΑΕΛ θα είναι μετρημένες. Ο Χρήστος Δώνης διεκδικεί μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ η τριάδα στην επίθεση θα παραμείνει η ίδια. Φυσικά είδηση αποτελεί και η πρώτη συμμετοχή του Μακέντα στην αποστολή κάτι που θεωρείται δεδομένο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ