Stoiximan Super League

Λύση από πολιτεία και… αργά για την «Αγια-Σοφιά»

Στην ΑΕΚ δεν περιμένουν συναίνεση του Δήμου για το γήπεδο και περιμένουν νομοθετική ρύθμιση, που όμως θα καθυστερήσει.

Τη λύση από την πολιτεία περιμένουν στην ΑΕΚ για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υψώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας στο θέμα των υψομέτρων για την «Αγια-Σοφιά».

Παρά τις πιέσεις προς τον Άρη Βασιλόπουλο και όσα φέρεται να του προσφέρει η κυβέρνηση, ο δήμαρχος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάμψει τις αντιρρήσεις του και οι «κιτρινόμαυροι» δεν τρέφουν φρούδες ελπίδες.

Έτσι θεωρούν πως ο μόνος δρόμος για να εξασφαλιστεί η άδεια και να αρχίσουν επιτέλους τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα παρακάμπτεται ο Δήμος. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η νομοθετική φόρμουλα για να ξεπεραστεί το ζήτημα των υψομέτρων έχει βρεθεί, ωστόσο κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί πριν το τέλος της άνοιξης ή ακόμη και στις αρχές καλοκαιριού.

Μπορεί, λοιπόν, να χρειάζεται κι άλλη υπομονή για τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται απαραίτητο, προκειμένου να είναι πλήρως νομικά καλυμμένη απέναντι στο Δήμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x