Stoiximan Super League

Λύθηκε ο… γρίφος για Ουζουνίδη

Τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία φαίνεται ότι έχει πάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δείτε τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα ο 49χρονος τεχνικός.

Σχεδόν (ή μάλλον εντελώς) έχει κλειδώσει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση (21/10, 20:30) με τη Λαμία για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δίλημμα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα λόγω της τιμωρίας του Γιακούμπα Σιλά που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΛ. Ο 49χρονος τεχνικός ήταν ανάμεσα στον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Νούνο Ρέις (ζυγίζοντας τα συν και τα πλην του καθενός), αλλά τα πράγματα απλουστεύτηκαν μετά και τη βαριά τιμωρία του Ροντρίγο Μολέδο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Φθιωτούς (αλλά και σε Ολυμπιακό-Αναγέννηση Καρδίτσας).

Ο Έλληνας στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο και ο Πορτογάλος χαφ θα είναι δίπλα στον πρώην μέσο του Αστέρα.

Οπότε, το «τριφύλλι» αναμένεται να παίξει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Οι Χουλτ, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί θα είναι στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρέις στον άξονα, με τον Χίλιεμαρκ μπροστά τους, δεξιά θα είναι ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Λουντ και στην κορυφή ο Μολίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x