Champions League

Μάνταλος: «To γήπεδο θα δώσει άλλη ταυτότητα στην ΑΕΚ»

Μετρημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος σε ερώτηση για το νέο γήπεδο της ομάδας υποστήριξε πως θα δώσει άλλη προσωπικότητα στην ΑΕΚ.

Μετρημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ κράτησε χαμηλά τους τόνους, κάνοντας λόγο για έναν δύσκολο αντίπαλο κόντρα στον οποίο η Ένωση θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γήπεδο λέγοντας πως η δημιουργία του θα δώσει άλλη προσωπικότητα στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος στη συνέντευξη Τύπου
Για την έκδοση της άδειας:
«Νομίζω ότι και εμείς από την μεριά μας ενημερωνόμαστε γι’ αυτό το γεγονός και ενδιαφέρει όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Είναι ευχάριστο, το περιμένει όλος ο κόσμος και νομίζω ότι το γήπεδο θα δώσει άλλη ταυτότητα – προσωπικότητα στην ΑΕΚ».

Για την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι: «Η ομάδα ένα μήνα και κάτι δουλεύει αρκετά καλά. Αυτή τη βδομάδα έχουμε συγκεντρωθεί στον αντίπαλο μας. Έχουμε εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν».

Για την συνεισφορά του κόσμου και την έκδοση της άδειας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν χρειάζεται κάποια ειδική πρόσκληση για να έρθει στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως οι φίλοι της ομάδας θα είναι εκεί και θα στηρίξουν τις προσπάθειες μας στο δύσκολο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ».

Για το ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΤΣΣΚΑ: «Έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές για να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται εδώ και τόσα χρόνια. Όπως είπε και ο κόουτς σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ ως ομάδα και όχι κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x