Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και σε καλή κατάσταση»

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΚ για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα για εκείνον.

Σε πολύ κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παρελθόν που είχε στην Ξάνθη, λέγοντας πως οι Ακρίτες είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στην κάμερα της Nova:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Όλες οι ομάδες περίμεναν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τώρα αν μας έκανε καλό ή κακό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη και στα τελευταία φιλικά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας απ' το πρώτο κιόλας ματς».

Ο Μάνταλος δεν ξέχασε το πέρασμά του από την Ξάνθη, ενώ εξήγησε και πως περιμένει να εμφανιστεί την Κυριακή η Θρακιώτικη ομάδα:

«Η Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για μένα. Ήμουν πολλά χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Δε νομίζω ότι θα βρούμε απέναντί μας μια ομάδα που θα κλειστεί πίσω. Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και μακάρι να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στα φιλικά παίξαμε με αρκετές ομάδες και πιστεύω ότι τα καταφέραμε καλά. Είχαμε αντιπάλους με κλειστές άμυνες, αλλά τα καταφέραμε και σκοράραμε σε όλα».

Η ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο τον Μάνταλο ενόψει της νέας σεζόν:

«Τόσο η ομάδα όσο και γενικά το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες. Έτσι γίνεται όλο και καλύτερο. Δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις παίκτες όπως ο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Ακόμα όμως και ο Λάζαρος με τον Πατίτο, αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την ομάδα».

Πριν λίγες μέρες ο αρχηγός της Ένωσης φόρεσε για μια ακόμα φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδας, στο δρόμο για την τελική φάση του μουντιάλ της Ρωσίας:

«Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι προσπαθεί να ξεφύγει απ' την κατάσταση που βρέθηκε το προηγούμενο έτος. Έδειξε στα φιλικά ματς και στο πρώτο επίσημο ότι μπορεί να παίξει καλά και να νικήσει τόσο καλούς αντιπάλους, όσο και θεωρητικά πιο “εύκολους”, γιατί για μένα δεν υπάρχει εύκολο ματς σ' αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x