Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Να προλάβω να επιστρέψω για να σηκώσω το πρωτάθλημα»!

Ως πραγματικός αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος. Στις πρώτες δηλώσεις μετά την επέκταση συμβολαίου τόνισε ότι στόχος είναι να επιστρέψει πριν τη λήξη της σεζόν για να σηκώσει εκείνος την κούπα

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος

Για τη σημασία της πρότασης ανανέωσης από την πλευρά της ΑΕΚ: «Με την κίνηση αυτή η ομάδα μου έδειξε ότι είναι δίπλα μου, κάτι που συμβαίνει από την πρώτη μέρα. Σε ό,τι χρειάστηκα ο Νίκος (σ.σ. Λυμπερόπουλος) και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν. Μου δείχνουν ότι όντως πιστεύουν σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί, μου δίνει δύναμη και με κάνει να σκέφτομαι μόνο το πότε θα γυρίσω στα γήπεδα».

Για το ότι θα μπει ως αρχηγός της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»: «Από την αρχή που ήρθα σε αυτή την ομάδα, σκέφτομαι αυτό που σκέφτονται όσοι παίζουν στην ΑΕΚ: Τον εαυτό τους να μπαίνει, να παίζει και να κατακτά πρωταθλήματα σε αυτό το γήπεδο».

Για το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ΑΕΚ ως το 2022: «Από την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας στην Ξάνθη, υπέγραφα πολυετή συμβόλαια, όπως και όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Εφόσον μου πήγε καλά είπαμε να συνεχίσουμε έτσι. Η πρώτη κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν για έναν χρόνο λιγότερο, τελικά μου είπαν μέχρι το 2022. Είπαμε το ΟΚ και έτσι ήρθα εδώ σήμερα και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο».

Για τα συναισθήματα που τρέφει για την ΑΕΚ: «Δεν είμαι από τους τύπους που μιλάνε πολύ για το πώς νιώθουν με την ομάδα, πώς αισθάνονται, αλλά ο κόσμος και η στήριξη της ομάδας με κάνουν να αισθάνομαι έτσι. Η στήριξη που μου δείχνει η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη.».

Για τον Γιόχανσον: «Τον είδα την επόμενη μέρα. Το έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση και πονούσα κι εγώ. Είναι στρατιώτης και παλικάρι και θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα από μένα».

Για το πώς θα υποστηρίζει ως αρχηγός την ομάδα: «Θα είμαι κοντά στην ομάδα, όπως ήμουν στα παιχνίδια με τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ. Το έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση και σε όλα τα ματς, όσο μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου».

Για το πώς θα συνεχίσει η ΑΕΚ μετά την απουσία του: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ένας υπάρχει (σ.σ. Μέσι) και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, πήραν τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τη Μίλαν και πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το ίδιο καλά. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να προλάβω να γυρίσω και να παίξω κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για να είμαι αυτός που θα σηκώσω το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x