Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Οι μεγαλύτερες απαντήσεις δίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές»

Μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, σε δηλώσεις του ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε ότι ο «δικέφαλος» πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα παρότι έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε πως δεν έκαναν ένα καλό παιχνίδι, αλλά δήλωσε χαρούμενος που έβγαλε ο «δικέφαλος» αντίδραση κόντρα στον Ατρόμητο.

«Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί και η αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ», είπε αρχικά.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε: «Είχα ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα. Χαίρομαι που επέστρεψα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ανεξαρτήτως της κατάστασης του Παναθηναϊκού, σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι. Θα παίξουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».

Ολοκληρώνοντας σχολίασε την συνέχεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Έτσι όπως έχουμε πάει εμείς τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε το κάθε στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται μπροστά μας. Οι μεγαλύτερες απαντήσεις δίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αν πιστεύαμε ότι είχε τελειώσει το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, θα βλέπατε τελείως διαφορετική αντίδραση, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x