Europa League

Μάνταλος: «Τώρα σκεφτόμαστε τον τρόπο για να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως το μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στη Ριέκα δίνει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του να σκέφτονται πως μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην πρόκριση.

Χαρούμενος τόσο για τη νίκη της ΑΕΚ όσο και το γκολ που σημείωσε εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος. Μιλώντας στο Cosmote Sports, ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε πως χάρη στο «διπλό» στην Κροατία ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σκέφτονται πλέον το πώς θα προκριθούν απ’ τον όμιλο.

«Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως η Μίλαν είναι το τεράστιο φαβορί στον όμιλό μας και οι τρεις ομάδες έχουμε όλοι ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία η κερκίδα είχε ρυθμό και κάναμε μια σπουδαία νίκη που μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε από τώρα την πρόκριση.

Το στοιχείο που έβγαλε περισσότερο η ομάδα ήταν η θέληση. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να ευχαριστηθούμε τα πρώτα 6 παιχνίδια και γιατί όχι να συνεχίσουμε και παρακάτω.

Προσωπικά νομίζω πως φαίνεται ότι είμαι καλά στο παιχνίδι, όμως γι' αυτό ευθύνεται η συνολική εικόνα της ομάδας. Όσο πάμε καλά, θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x