Αγγλία

«Μάντρωσε» τους παίκτες στα αποδυτήρια ο Πεπ!

Τον τρόπο που θα επαναφέρει τη Μάντσεστερ Σίτι στις νίκες φαίνεται να ψάχνει απεγνωσμένα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι που μαρτυρούν και οι πρακτικές που ακολουθεί.

Η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Σαουθάμπτον αύξησε το σερί της ομάδας χωρίς νίκη στα πέντε παιχνίδια, γεγονός που φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός αποφάσισε να κρατήσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια περίπου για μια ώρα μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, θέλοντας να συζητήσει μαζί τους, έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση που θα αντιστρέψει την κατάσταση.

Δημοσιεύματα που έρχονται από το Νησί όμως, αναφέρουν πως ο 45χρονος προπονητής ήταν εκνευρισμένος μετά από άλλο ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να «τρίξει» τα δόντια στους παίκτες του.

Βέβαια ο ίδιος με δηλώσεις του προσπάθησε να κρύψει τον εκνευρισμό του: «To κόκκινο κρασί ήταν καλό και μας πήρε λίγο περισσότερο. Ήμασταν όλοι μαζί, μιλήσαμε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι ξεχωριστό. Απλά συζητήσαμε για την κατάσταση»

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x